English Nederlands

 

De wereld van Baby Dutch. De wereld van grappige lieve leuke babyslofjes. Ster slofjes, prinsen slofjes, prinsessen slofjes, voetbal slofjes en nog veel meer leuke hippe modellen.

Baby Dutch groeit als kool de leren slofjes zijn al in diverse winkels en webwinkels verkrijgbaar in Nederland België en Duitsland. Naast het aantal verkooppunten groeit ook onze collectie leren slofjes.  Ook de echte voetbal fan kan niet zonder de Baby Dutch voetbal slofjes.

Baby Dutch is vol op in ontwikkeling. Uiteraard staan wij altijd open voor nieuwe ideeën. Heeft u vragen opmerkingen of suggesties laat het ons alstublieft weten. 

 

 

<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" width="990" height="309">
<tbody>
<tr>
<td><br /><br />Baby Dutch bestaat sinds 2007 toen Tessa Schoonewil een eigen bedrijf wilde opzetten. <br />Tessa Schoonewil is zelf moeder en zocht een manier om werken met moederschap te <br />combineren. Ze kwam op het idee om leren babyslofjes te gaan ontwerpen, te laten <br />produceren en via babywinkels en webwinkels te verkopen. Hierbij kwam haar opleiding<br />van de mode Akademie Vogue goed van pas. De eerste collectie sloeg zo <br />aan, dat er inmiddels meer dan 50 soorten Baby Dutch slofjes op de markt zijn. De leren <br />Baby Dutch slofjes worden verkocht in meer dan 100 winkels in Nederland, Belgi&euml; en <br />Duitsland. &nbsp;&nbsp; &nbsp;&nbsp; &nbsp; &nbsp;&nbsp;&nbsp; &nbsp; <br /><br />Baby Dutch is vol op in ontwikkeling. Nieuwe modellen of gehele nieuwe collectie<br />andere verpakking, nieuwe productfoto`s er is altijd wel wat te veranderen of te verbeteren.<br />Suggesties ? Laat het ons weten wij zijn heel erg nieuwsgierig.
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p><span style="font-size: small;"><br /></span></p>
</td>
<td width="40">&nbsp;</td>
<td><img src="http://www.baby-dutch.nl/media/wysiwyg/Baby_Dutch_baby.jpg" alt="" /></td>
</tr>
</tbody>
</table>