Meteen naar de content

Volg ons!

SNELLE VERZENDING EN SUPER LAGE VERZENDKOSTEN!

Contact

Ruilen en Retourneren

Online slofjes kopen is erg makkelijk. Je hoeft niet de stad in en veel parkeer geld te betalen om vervolgens telkens op je klokje te kijken hoe lang je nog heb. In deze tijd kan je vanuit je luie stoel bij ons op de website je favorietje babyslofje uitzoeken en bestellen.

Voorkom ruilen en meet het voetje op!
Voorkom het ruilen van uw aankoop door het baby voetje eerst op te meten. Als u het voetje van de hiel tot de grote teen op meet en daar ongeveer 1 centimeter bij op telt dan heb je de juiste maat.

Ruilen en retour
En toen was de maat niet goed! Dit kan gebeuren. Je kunt binnen 14 dagen je slofjes ruilen of retour zenden.
1. Download het formulier van de website.
2. Vermeld de juiste gegevens op het formulier. Alleen retourzendingen met formulier worden in behandeling genomen
3. Producten dienen ongedragen, onbeschadigd en indien mogelijk in de originele verpakking worden terug gezonden.
4. De Kosten voor retour sturen van artikelen zijn voor kosten van de klant.
5. Bewaar het track en trace nummer wat u ontvangt van PostNL (maak er bijvoorbeeld een foto van met uw telefoon)
6. Bij retourneren nadat het product is geruild is worden er retourkosten in rekening gebracht
7. Voor het verwerken van retouren met onvoldoende porto of niet gefrankeerde berekenen wij  € 10,- in NL

Retouren
Retouren worden binnen 14 dagen gecrediteerd

Slofjes met korting
Slofjes aangekocht voor de Sale prijs of met korting gekocht m.b.v. vouchers en daarmee het aangekochte artikel afgeprijsd is voor 30% of meer, geldt dat het aankoopbedrag niet wordt teruggestort, maar ontvang je een (digitale tegoedbon/ voucher code ). Artikelen met meer dan 30% korting kunnen niet geruild worden

Herroepingsrecht
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 3,95 - 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van PostNL. Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@baby-dutch.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van het retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Goedkope verzending

Veilige producten

Snelle levertijd

Hoge klanttevredenheid